Islamtisch Cultureel Centrum Woerden
  • Help mee met de bouw van moskee Al Fath Woerden

    ” degene die een moskee bouwt al is het ter grootte van een nest van een vogel of zelfs kleiner, Allaah zal voor hem een huis bouwen in het Paradijs ” (Sunan Ibn Maajah)

  • “Een dienaar van Allah zal tijdens de Dag des Oordeels blijven staan tot hij ondervraagd wordt over zijn ouderdom en hoe hij die besteed heeft; en over zijn kennis en wat hij ermee gedaan heeft en over zijn rijkdom en wat hij ermee gedaan heeft; en over zijn lichaam en hoe hij het opgebruikt heeft” (Tirmidhie: Hasan Sahih)

  • MOSKEE AL FATH HEEFT EEN ANBI STATUS

    De moskee Al Fath Woerden is in het bezit van een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat u uw gift aan onze stichting kunt aftrekken van de belasting indien u voldoet aan de voorwaarden van de belastingdienst. Voor meer informatie, bezoek de website van de belastingdienst.

Home

 

Welkom op de website van Islamitisch Cultureel Centrum Woerden.

Met deze website trachten wij onze omgeving te informeren over de Islam, onze bijeenkomsten en activiteiten. Blader eens rustig door onze pagina’s heen, wij zijn zeer benieuwd naar uw reactie. En keer nog eens terug, de informatie op de website wordt namelijk regelmatig vernieuwd.

Tot ziens in het Islamitisch Cultureel Centrum van Woerden!

 

Gebedstijden van Woerden en de omgeving: